SERVEIS PER A INSTAL·LADORS, MAJORISTES I BOTIGUES:

Assesorament

La nostra empresa, oferim un assessorament complet als nostres clients per ajudar-los a realitzar les obres que desitgen amb èxit. Ens adaptem molt bé a les vostres sugerències i proporcionem les millors ventatges per a cada situació.

Projectes d'instal·lacions

Des de l'empresa MCServeis, estem disposats a ajudar-vos amb els vostres projectes relacionats amb la instal·lació i el canvi de peces electrodomèstiques. Tenim una ampla experiència en el sector i comptem amb un equip altament qualificat de professionals que us podrà oferir les solucions que necessiteu.

Seguiments d'obra

A la nostra empresa, considerem que un bon seguiment d'obra és clau per aconseguir una gestió eficaç i eficient dels projectes que portem a terme.
Planifiquem i aconsellem per cada cas de manera que sigui el més personal possible.

Execució d'obra

Com a personal subcontractat per instal·ladors, majoristes o botigues, la nostra empresa té una àmplia experiència en l'execució d'obres en diferents sectors, des de la construcció fins a la renovació i el manteniment de propietats.

Manteniment integral

A la nostra empresa, oferim un servei de manteniment integral per a majoristes i botigues per assegurar el correcte funcionament dels seus establiments i garantir una experiència de compra satisfactòria per als seus clients.

Postes en marxa

A la nostra empresa, oferim un servei de posada en marxa per a instal·lacions realitzades per professionals. Això significa que si un professional o una empresa ha realitzat una instal·lació per a un client, els nostres tècnics especialitzats poden fer la posada en marxa per garantir que tot funcioni correctament i estigui en conformitat amb les normatives de seguretat.

Reparacions d'electrodomèstics

La nostra empresa ofereix serveis de reparació d'electrodomèstics i climatització per als nostres clients. Tenim un equip de professionals altament qualificats i amb anys d'experiència en la reparació d'electrodomèstics i sistemes de climatització.

Cremadors de gas
i gasoil

La nostra empresa ofereix una àmplia gamma de creadors de gas i gasoil de totes les marques. Som una empresa especialitzada en la distribució de maquinària i equips industrials, i tenim una llarga trajectòria en el sector que ens ha permès establir acords amb les principals marques del mercat.

Tractaments preventius
i desinfeccions

La nostra empresa ofereix serveis de desinfecció i tractaments preventius especialitzats per botigues i majoristes. Entenem que aquests establiments són llocs on es concentren moltes persones, per la qual cosa la salubritat i la higiene són essencials per evitar contagis i mantenir la salut de les persones.

ca
Powered by TranslatePress
mcserveis.com