Avís Legal

Benvinguts a la pàgina web de l’empresa anomenada Marc Chavarria Serveis S.L.  A continuació, us proporcionem la informació legal corresponent.

Objectiu de la pàgina

La pàgina web té com a objectiu informar als usuaris sobre els nostres serveis de reparació i manteniment d’aparells de les marques LG, Panasonic, Samsung, Otsein, Haier, Sanyo, Svan, Hoover, Candy, Samsung, Hisense, Gree, Infinition i Mitsubishi Heavy, així com oferir una forma fàcil i còmoda de contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta o necessitat.

Política de privacitat

En aquesta secció, expliquem la manera en què tractem les dades personals dels usuaris que visiten la nostra pàgina web. També informem sobre les cookies que utilitzem i la seva finalitat.

Per més informació podeu visitar l’apartat de políticia de privacitat que tenim a la pàgina web.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts de la pàgina web, incloent-hi textos, imatges,
logotips i dissenys, són propietat de l’empresa  Marc Chavarria Serveis S.L.  o dels
seus legítims titulars i estan protegits per la legislació de propietat
intel·lectual.

Exclusió de responsabilitat

En aquest apartat, informem que l’empresa Marc Chavarria Serveis S.L.  no es fa responsable dels danys que es puguin ocasionar per l’ús incorrecte de la pàgina web o per l’ús de la informació que es pot obtenir a través d’ella.

Llei aplicable i jurisdicció

Finalment, en aquest apartat, indiquem que la legislació aplicable a aquesta pàgina web és la vigent a Espanya i que qualsevol controvèrsia que es pugui generar es sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Girona.

Si teniu qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@mcserveis.com o bé trucant al número de telèfon 972405282.  Estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Gràcies per la vostre confiança en l’empresa Marc Chavarria Serveis S.L.

ca
Powered by TranslatePress
mcserveis.com